!

مرورگر این دستگاه قدیمی است

ورزشکار برای اجرا به iOS نسخه‌ی ۱۶٫۴ به بالا (یا کروم / Android System WebView نسخه‌ی ۱۱۱ به بالا) نیاز دارد. مرورگر این گوشی از این نسخه قدیمی‌تر است و برنامه روی آن اجرا نمی‌شود.

پشتیبانی: ۰۲۱-۹۱۶۹۰۱۶۶

جلوبازو برعکس با کش

Band reverse curl

حرکت جلوبازو برعکس با کش
ساعدکش

این حرکت چیست؟

حرکت جلوبازو برعکس با کش، یک تمرین قدرتی است که عمدتاً ساعد و جلوبازو را هدف قرار می‌دهد، اما عضلات سرشانه را نیز درگیر می‌کند. این حرکت برای هر دو گروه مبتدی و پیشرفته مناسب است و راهی ایمن و مؤثر برای افزایش حجم عضلانی و تقویت قدرت گرفتن است. افراد ممکن است بخواهند این تمرین را برای بهبود توانایی بلند کردن وزنه، افزایش زیبایی بازو و جلوگیری از عدم تعادل عضلانی انجام دهند.

مراحل اجرا

  1. انتهای کش را با کف دست‌های رو به پایین بگیرید، بازوهای خود را کاملاً دراز کنید و دست‌هایتان را به اندازه عرض شانه باز کنید.
  2. به آرامی دست‌های خود را به سمت شانه‌هایتان خم کنید، آرنج‌های خود را نزدیک بدن نگه دارید و مطمئن شوید که کف دست‌هایتان در طول حرکت رو به پایین است.
  3. در بالای حرکت مکث کنید و ساعد و جلوبازو خود را منقبض کنید.
  4. به تدریج دست‌های خود را به حالت اولیه برگردانید و در تمام مدت کنترل کش را حفظ کنید. حرکت را برای تعداد تکرار دلخواه خود تکرار کنید.

نکات

  • موقعیت صحیح دست و مچ دست
    کش را با کف دست‌های رو به پایین (گرفتن از بالا) بگیرید. این همان گرفتن برعکس است که نام این تمرین را به آن داده است. دست‌های شما باید به اندازه عرض شانه باز باشند. مچ دست‌های خود را در طول حرکت صاف نگه دارید. یک اشتباه رایج این است که اجازه دهید مچ دست‌ها تحت مقاومت به عقب خم شوند که می‌تواند منجر به درد یا آسیب مچ دست شود.
  • حفظ فرم خوب
    صاف بایستید، سینه خود را بالا و شانه‌های خود را عقب نگه دارید. از خم شدن به عقب یا استفاده از بدن خود برای بلند کردن کش خودداری کنید. بسیار مهم است که مطمئن شوید حرکت از بازوها می‌آید و نه از بدن.
  • حرکت کنترل‌شده
    حرکت را با یک حرکت کنترل‌شده انجام دهید. از حرکات ناگهانی یا سریع خودداری کنید.

حرکات جایگزین